142 fodboldtrøjer Jovita Leave a comment

.

Arteta har begunstiget den unge frem for franskmanden siden hans udnævnelse i december, og spaniernes ros til Nketiahs arbejdshastighed og industri efter sejren på Bramall Lane er en indikation på hvorfor.

Ifølge The Athletic er Arsenal blandt dem, der har udtrykt interesse for at sikre en aftale, idet Mikel Arteta stadig er ivrig efter at styrke sine defensive muligheder. JohnieBal 276 milan tröja DianZt DelphiaNk

At matche deres formation og gå spiller-for-spiller ville også gøre lejligheden mindre af en taktisk kamp med oppositionschef Joachim Low.

frankrig trøje

Arsenal, der onsdag aften blev slået 3-0 af Manchester City, er otte point efter Chelsea på fjerdepladsen.Mikel Arteta har udfordret Mesut Ozil til at vise, at han er bedst, og klar til at blive udvalgt, og insisterer på, at tyskeren er en ‘speciel spiller’ og kan bidrage for Arsenal. JohnieBal 276 milan tröja DianZt DelphiaNk

Spanieren underskrev Cedric Soares og Pablo Mari i januar, men Arteta havde forventet at foretage betydelige ændringer på sommerens transfermarked.

Shaw har spillet rollen for Manchester United ved flere lejligheder, herunder en 0-0 uafgjort med Liverpool tilbage i januar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *